Denne siden bruker Cookies for å bidra til en enklere surfeprosess. Fortsett å bruke denne siden dersom du godtar dette. Du kan lese mere om vår bruk av cookie ved å klikke MER nedenfor.

Ex-godkjent Remote IO-System i kompakt design

FG-Tech AS kan med stolthet meddele at de representerer BEx-Solution GmbH fra Karlsruhe i Tyskland. BEx-Solution GmbH er verdens første produsent som presenterer et desentralisert, kompakt og eksplosjonssikkert Remote IO-system med ulike Ethernet-feltbussystemer for anvandelse i Ex-områder sone 1/21.

Dette «Plug & Play» Remote IO-systemet kan installert direkte i ex-områdene sone 1/21 som et grensesnitt mellom signaler (sensorer / aktuatorer) og ekstern PLS (utenfor ex-område). Med BEx1 er det mulig å koble til 32 signaler fra sone 0/20 direkte modulen.

Alle signaler kombineres i BEx1 og behandles via den integrerte buskobleren. Datakommunikasjonen til ekstern PLS samt ytterligere slaver realiseres via en integrert switch.

 

Kompatibel med ulike Ethernet-feltbussystemer

Under utviklingen av BEx1 var fokuset å realisere en multifunksjonell i IO-modul. Resultatet ble en IO-modul med 32 egensikre (Ex-i) IO’er fordelt på 8-digitale innganger, digitale utganger, analoge innganger og analoge utganger.

De digitale inngangene er i henhold til Namur-standarden. BEx1 sine analoge IO’er håndterer signaler i området fra 0…25mA og er dermed åpen og kompatibel for tilkobling av forskjellige sensorer og aktuatorer.

BEx1 har innebygd en 32-bits prosessor som grunnlag for maskinvaren. Programvarestakken i prosessoren støtter alle standard industrielle Ethernet-systemer (PROFINET, EtherCAT, Ethernet-IP, Ethernet Powerlink, Modbus). Dette gjør modulen betydelig enklere med tanke på utvikling av eksterne IO-enheter.

 

Robust konstruksjon for eksplosjons farlig områder

Kapslingen er laget av aluminium i høy kvalitet, overflaten er galvanisert og spesielt motstandsdyktig mot yttre påvirkninger. Fordelen med kapsling av metall er at elektrostatiske ladninger ikke kan oppstå på overflaten, i motsetning til kapsling av plast.

Det brede temperaturområdet fra -40 ° C til 70 ° C gir sikker drift i ekstreme klima, videre er modulens elektronikk helt beskyttet mot fuktighet og støv. BEx1 er også mindre utsatt for slag og vibrasjoner dette ivaretar en høy systemtilgjengelighet.

Applikasjons fordeler

Redusert installasjonsarbeid og kostnadsbesparende - Eksterne isolasjonsforsterkere (barrierer) er ikke påkrevd, optimal desentralisert plassering i feltet på grunn av kompakt design, tidsbesparende grunnet «plug & play» installasjon.

 

Send oss gjerne din forespørsel.

Tekniske date