Denne siden bruker Cookies for å bidra til en enklere surfeprosess. Fortsett å bruke denne siden dersom du godtar dette. Du kan lese mere om vår bruk av cookie ved å klikke MER nedenfor.

 

 
 


Flere nye produkter i FG-Tech’s portefølje.

Vi har gleden av å presentere nok en leverandør i FG-Tech sin portefølje, HOHNER Group.
Hohner Group er en produsent av roterende givere, lineærgivere som linelengdegivere og magnetbånd sensorer.
FG-Tech kan nå levere inkrementelle giver og absoluttgivere, singleturn og multiturn.
Absoluttgiverne har ett mangfold av kommunikasjons grensesnitt: ProfiNet, Ethernet, CanOpen, Profibus, Devicenet, SSI, 4…20mA etc. Som standard leveres disse giverne med kapsling av aluminium, men de fleste giverne kan ved forespørsel også leveres i rustfritt stål. Dette er en fordel når det kommer til applikasjoner i næringsmiddel industrien, offshore vindmøller, marine applikasjoner etc.

Fra HOHNER Group kan vi også tilby ett bredt spekter av roterende givere for anvendelse i eksplosjonsfarlige områder. Et meget interessant satsningsområde for HOHNER Group er Rig-instrumentering. Innenfor dette området kan vi tilby Geolograph, Hook Load Sensor, Mud Pit Sensor, Mud Flow Return Sensor, roterende givere for Drawwork og Top-Drive.

I likhet med våre andre leverandører er også Hohner Group en meget fleksibel leverandør når det kommer til kundetilpassede løsninger. Kontakt oss gjerne for ytterligere informasjon. Vi i FG-Tech er klare for å ta imot utfordrende applikasjoner fra kunder og jobbe sammen for å møte kundens behov.