Denne siden bruker Cookies for å bidra til en enklere surfeprosess. Fortsett å bruke denne siden dersom du godtar dette. Du kan lese mere om vår bruk av cookie ved å klikke MER nedenfor.

 

 

 
 


Vi er stolte av å kunne annonsere at FG-Tech AS nå kan levere lineære målesystemer fra Rota Engineering Ltd.

Rota Engineering Ltd er et innovativt og kvalitet drevet selskap som har spesialisert seg på design og produksjon av givere for posisjonering og Ex plugg-tilkoblinger. Denne leverandøren er fleksibel når det kommer til kundetilpassede løsninger og utfyller dermed vårt produktspekter perfekt.

De lineære målesystemene fra Rota Enggineering Ltd benyttes ofte i kombinasjon med hydrauliksylinderen. I denne type applikasjoner kan Rota tilby målesystemer for montering både internt i hydrauliksylinderen og eksternt. Målesystemene fra Rota benyttes i noen av de tøffeste miljøer over hele verden innenfor olje- & gassindustrien, både Subsea og Topside, i tunneler og gruvedrift i tillegg til landbruksindustrien. I disse applikasjoner blir målesystemene utsatt for tøffe fysiske påkjenninger og eksponert for støv, saltvann etc. som er en utmerket referanse på hvor robuste disse sensorene er laget.

De eksterne lineære målesystemene fra ROTA gir kunden en rask og effektiv montering og vedlikehold i tillegg til maksimal driftstid på maskiner. I og med målesystemet kan monteres på utsiden av sylinderen reduseres kostnaden med å borre og montere målesystemet internt og sylinderstyrken svekkes derfor ikke. Dette er også en fordel når det kommer til større sylindere som vil være utfordrende å demontere for en eventuell utskifting av et internt målesystem.
Rota sin teknologi tillater lange slaglengder og leveres i Ex-utførelse med følgende godkjenninger: ATEX, IECEx eller CSA.
Når det kommer til sikkerhetskritiske applikasjoner kan to målesystemer monteres på en sylinder med tanke på redundans.

ROTA Engineering produserer også Ex pluggtilkoblinger. Innenfor dette området tilbyr Rota Ex-d, Ex-de, Ex-i, Ex-n og løsninger for fiberoptikk.

Kontakt oss gjerne for yttlerligere informasjon.